Όροι Χρήσης

Όλες οι πληροφορίες που αναφέρονται σε αυτόν τον ιστότοπο, όπως κείμενο, γραφικά, εικόνες, βίντεο κ.λ.π., προορίζονται αποκλειστικά και μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς. Η δημοσίευση των πληροφοριών που αναφέρονται εδώ δεν αντικαθιστά τις ιατρικές συμβουλές, διαγνώσεις και θεραπείες.

Οι φυσικές θεραπείες, οι προτάσεις και τα άρθρα που αναφέρονται σε αυτόν τον ιστότοπο δεν αποτελούν καμία εγγύηση, σχετικά με τη χρήση τους. Αν θέλετε να δοκιμάσετε κάποια από αυτές τις θεραπείες, θα πρέπει πρώτα να συμβουλευτείτε τον γιατρό σας. Συμφωνείτε επίσης ρητά ότι η χρήση των θεραπειών που αναφέρονται εδώ είναι με δική σας ευθύνη.

Οι αρθρογράφοι της ιστοσελίδας Thecure.gr δεν αναλαμβάνουν καμία ευθύνη για οποιεσδήποτε πιθανές συνέπειες από οποιαδήποτε θεραπεία, διαδικασία ή διαιτητικές συμβουλές που εφαρμόζονται μετά την ανάγνωση των άρθρων. Ως εκ τούτου, είναι προτεραιότητα η επικοινωνία με τον προσωπικό σας γιατρό πριν ακολουθήσετε τις συμβουλές.

Οι ιδιοκτήτες δεν εγγυώνται ότι το περιεχόμενο ή οι πληροφορίες που περιέχονται σε αυτόν τον ιστότοπο θα είναι ασφαλείς ή χωρίς λάθη. Μπορεί να υπάρχουν τεχνικά λάθη, ανακρίβειες ή τυπογραφικά λάθη και επομένως οι ιδιοκτήτες διατηρούν το δικαίωμα να αλλάζουν το περιεχόμενο και τις πληροφορίες ανά πάσα στιγμή χωρίς προειδοποίηση.

Κατά τη χρήση αυτού του ιστότοπου, συμφωνείτε ότι σε καμία περίπτωση δεν θα ευθύνεται το Thecure.gr για τυχόν σοβαρούς τραυματισμούς ή επιπλοκές, που προκλήθηκαν από τη χρήση ή την εσφαλμένη χρήση των περιεχομένων.

Πολιτική Απορρήτου/Προσωπικά Δεδομένα


Για τη διαχείριση των προσωπικών σας δεδομένων, αλλά και για τις πληροφορίες σχετικά με την Πολιτική Απορρήτου μας, μπορείτε να διαβάσετε εδώ.

Προστασία Ανηλίκων


Οι χρήστες/επισκέπτες του Thecure.gr που είναι ανήλικοι, δεν επιτρέπεται να έχουν πρόσβαση σε υπηρεσίες οι οποίες μπορεί να θεωρούνται ακατάλληλες για αυτούς και οι οποίες δεν είναι δυνατό να ελεγχθούν από την ιστοσελίδα μας. Εάν οι ανήλικοι χρήστες αυτοβούλως επισκεφθούν κάποιες σελίδες μας που δίνουν πληροφορίες για τις φυσικές θεραπείες, το Thecure.gr δεν φέρει καμία ευθύνη.

Επίσης, οι χρήστες θα πρέπει να συμπεριφέρονται κόσμια και ευγενικά, καθ'όλη τη διάρκεια που βρίσκεται μέσα στο Thecure.gr, ενώ απαγορεύεται ρητά η υιοθέτηση πρακτικών αθέμιτου ανταγωνισμού ή άλλων που αντίκεινται στην NETIQUETTE ( Κώδικας Συμπεριφοράς Χρηστών INTERNET ). Οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί στο Δικτυακό μας τόπο από τον χρήστη / επισκέπτη από την κακή ή αθέμιτη χρήση των υπηρεσιών μας, είναι αποκλειστικά και μόνο δική του ευθύνη.

Το Thecure.gr αναλαμβάνει τη συλλογή, επεξεργασία και διανομή του περιεχομένου του, του οποίου όμως λόγω του μεγάλου όγκου των διακινούμενων πληροφοριών στους διακομιστές του (hosting servers) καθώς και της συμμετοχής τρίτων προσώπων (φυσικών ή νομικών, ακόμα και των ίδιων των χρηστών του) κατά την πρωτογενή παραγωγή και συλλογή του.

Δεσμοί (Links) Προς Άλλα Sites


Αυτός ο ιστότοπος ενδέχεται να περιέχει συνδέσμους προς άλλες ιστοσελίδες. Αυτοί οι σύνδεσμοι παρέχονται για τη χρήση και την ευκολία σας. Δεν είμαστε υπεύθυνοι για τους ιστότοπους τρίτων που συνδέονται με το περιεχόμενο και δεν κάνουμε καμία παρατήρηση σχετικά με το περιεχόμενό τους ή την ακρίβειά τους. Η χρήση των συνδέσμων αυτών, γίνεται με δική σας ευθύνη και υπό τους όρους χρήσης αυτών των ιστοσελίδων.

Πνευματικά Δικαιώματα


Αναγνωρίζετε και συμφωνείτε ότι όλο το περιεχόμενο και οι πληροφορίες στον ιστότοπο, προστατεύονται από τις εθνικές και διεθνείς διατάξεις περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας, με εξαίρεση τα ρητώς αναγνωρισμένα δικαιώματα τρίτων. Απαγορεύεται η αντιγραφή, η αναδιανομή, η αναπαραγωγή και η δημοσίευση οποιουδήποτε περιεχομένου ή πληροφορίας που βρίσκεται μέσα στον ιστότοπο. Σε περίπτωση που επιθυμεί κάποιος να χρησιμοποιήσει ένα άρθρο, θα πρέπει να αναφέρει να επικοινωνήσει με τον διαχειριστή του Thecure.gr ή να αναφέρει απλώς την πηγή του άρθρου.

Με την χρήση TheCure.gr, σημαίνει ότι συμφωνείτε και με τους όρους του. Εάν δεν συμφωνείτε με τους όρους χρήσης, μην επισκέπτεσθε αυτόν τον ιστότοπο.

Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή ανησυχίες σχετικά με αυτούς τους Όρους Χρήσης ή εάν χρειάζεστε περαιτέρω βοήθεια, μπορείτε να μας γράψετε στο email: info @ thecure.gr.

Σχόλια